Pelitalan Ortaokulu


Vizyon: Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, vatansever,insan haklarına saygılı, Atatürk Milliyetçiliğine inanmış, hoşgörülü, teknolojik bilgilerle donatılmayı hedefleyen ulusunu seven, bilgiye kendisi ulaşabilen, kendisine güven duyan, sosyal faaliyetlere ve eğitime verdiği önemle ilçede adından söz ettirebilen, yönetim-öğretmen-öğrenci-veli dayanışması ile örnek olan, kendinden sonraki okullara, yukarıdaki tüm nitelikleri taşıyan bireyler yetiştirmeyi amaçlayan bir okuluz.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin; Bilgi ve teknolojiyi kullanabilen, araştırmacı, kendini ifade edebilen, problem yaratan değil problem çözen, 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:30
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlimiz Yunusemre ilçesi´ne bağlı Karaveliler, Muslih, Örencik, Pınarköy, Süngüllü ve Karahüseyinli Mahallelerinde ikamet eden öğrencilerimiz, taşıma yoluyla eğitime erişim kapsamında sağlanan servis araçları ile okulumuza ulaşmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz´da 2015 yılından bu yana öğrencilerimize, Manisa Valiliği koordinesinde KodlaManisa projesi kapsamında problem çözme, algoritma ve kodlama eğitimleri verilmektedir. Manep 2023 Yerel Projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

Telefon - 0 (236) 243 12 25

Belgegeçer - (236) 243 1101

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://pelitalanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Pelitalan Mahallesi Pelitalan Sokak No 157 45110 Yunusemre / MANİSA

Öğretmen :9
Öğrenci :94
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1200
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Pelitalan Mahallesi

Adres - Pelitalan Mahallesi Pelitalan Sokak No 157 45110 Yunusemre / MANİSA

Ulaşım Manisa Büyükşehir Belediyesi 131 no´lu Yolcu Taşıma Kooperatifine bağlı 214 ve 215 numaralı hat otobüsleri kullanılarak ulaşılabilir. Okulumuz öğretmenleri bazı dönemler kendi ayarladıkları servis ile bazı dönemler şahsi araçlarıyla okula geliş gidiş sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 40 Km